Kuchni włoskiej nie da się odmówić. Zainspiruj się naszą pyszną wersję bruschetty i zabierz ją do pracy! Proponujemy podanie z szynką serrano, serem podpuszczkowym i cukinią! #healthy #food #fitfood #yummy #mniam #CarrefourPolska...
Lista przynależnych kategorii publikacji
Kuchni włoskiej nie da się odmówić. Zainspiruj się naszą pyszną wersję bruschetty i zabierz ją do pracy! Proponujemy podanie z szynką serrano, serem podpuszczkowym i cukinią! #healthy #food #fitfood #yummy #mniam #CarrefourPolska #instafood #zdrowo #zdrowie #omnomnom #nomnom #healthyfood #delicious #foodpic Składniki: - ciabatta, - szynka serrano, - ser podpuszczkowy Reflets de France, - pasztet z oliwek Terre d'Italia, - cukinia, - zielony groszek, - oliwa z oliwek. Cukinię kroimy na plasterki, skrapiamy oliwą i grillujemy na patelni grillowej do zarumienienia. Ciabattę kroimy na mniejsze kanapeczki. Podsmażamy je na patelni do zarumienienia. Każdą kanapkę smarujemy pasztetem z oliwek. Następnie układamy plasterek szynki serrano, plaster grillowanej cukinii, kilka kawałków podpuszczkowego sera. Całość posypujemy zielonym groszkiem oraz polewamy oliwą z oliwek.
Kontakt dla mediów
Masz pytania? Skontaktuj się z nami