Rzuć okiem na ten pudding migdałowy z malinami, z dodatkiem kremu z suszonych śliwek. Jest naprawdę fit, więc możesz go jeść bez wyrzutów sumienia! ;)#healthy #food #fitfood #yummy #mniam #CarrefourPolska #instafood #zdrowo #zdrowie...
Lista przynależnych kategorii publikacji
Rzuć okiem na ten pudding migdałowy z malinami, z dodatkiem kremu z suszonych śliwek. Jest naprawdę fit, więc możesz go jeść bez wyrzutów sumienia! ;) #healthy #food #fitfood #yummy #mniam #CarrefourPolska #instafood #zdrowo #zdrowie #omnomnom #nomnom #healthyfood #delicious #foodpic Składniki: - 300 ml mleka migdałowego, - 2 łyżki mąki kukurydzianej, - 6 daktyli, - laska wanilii, - kilka jeżyn, - kilka malin, - 6 łyżek kremu z suszonych śliwek Reflets de France. W garnuszku podgrzewamy połowę mleka migdałowego oraz posiekane daktyle i ziarenka wanilii. Gotujemy kilka chwil na małym ogniu, następnie blendujemy na gładki krem. Pozostałą porcję mleka mieszamy z mąką kukurydzianą i wlewamy powoli do garnka, cały czas mieszając. Gotujemy ok. 6-7 min, aż pudding zgęstnieje. Przelewamy do słoiczków. Uzupełniamy kremem z suszonych śliwek. Dekorujemy malinami lub innymi owocami.
Kontakt dla mediów
Masz pytania? Skontaktuj się z nami