Kanapki to taka lunchowa tradycja, ale można przygotować je w najlepszym stylu. Spróbuj pieczywa razowego z pastą z białej fasoli Reflets de France, chili, czosnkiem i orzechami włoskimi.
Lista przynależnych kategorii publikacji
Kanapki to taka lunchowa tradycja, ale można przygotować je w najlepszym stylu. Spróbuj pieczywa razowego z pastą z białej fasoli Reflets de France, chili, czosnkiem i orzechami włoskimi. Pyszne do ostatniego okruszka! #healthy #food #fitfood #yummy #mniam #CarrefourPolska #instafood #zdrowo #zdrowie #omnomnom #nomnom #healthyfood #delicious#wege Składniki: - 250 g białej fasoli Reflets de France, - ćwiartka chili, - 4 łyżki oliwy z oliwek, - garść orzechów włoskich, - ząbek czosnku, - łyżka posiekanej pietruszki, - sól, pieprz. Fasolę wraz z czosnkiem oraz połową porcji orzechów włoskich blendujemy na gładką masę. Małymi porcjami dolewamy oliwę z oliwek, cały czas mieszając. Następnie do pasty dodajemy posiekane chili oraz pietruszkę. Całość mieszamy i odstawiamy na godzinę do lodówki. Podajemy na razowym pieczywie, posypujemy orzechami oraz polewamy odrobiną oliwy.
Kontakt dla mediów
Masz pytania? Skontaktuj się z nami