Olej z orzechów włoskich działa PRZECIWzapalnie, PRZECIWbakteryjnie i PRZECIWutleniająco. Dlatego jesteśmy ZA włączeniem go do codziennej diety. Pamiętaj tylko, że lepiej dodawać go do sałatki czy sosu niż na nim smażyć, a po otwarciu...
Lista przynależnych kategorii publikacji
Olej z orzechów włoskich działa PRZECIWzapalnie, PRZECIWbakteryjnie i PRZECIWutleniająco. Dlatego jesteśmy ZA włączeniem go do codziennej diety. Pamiętaj tylko, że lepiej dodawać go do sałatki czy sosu niż na nim smażyć, a po otwarciu należy przechowywać go w lodówce nie dłużej niż 3 miesiące. Sprawdź nasz przepis na sos z olejem z orzechów włoskich!
Sos z orzechów włoskich do miksu sałat ze świeżymi pomidorami:
- łyżka oleju z orzechów włoskich,
- łyżeczka octu winnego,
- łyżka wody,
- łyżeczka soku z cytryny,
- łyżeczka miodu,
- odrobina pieprzu i soli.
Sprawdź produkty w naszej gazetce: http://bit.ly/Carrefour-Gazetka
Kontakt dla mediów
Masz pytania? Skontaktuj się z nami