Dymka to mała cebulka, w której drzemie wielka moc - zabijania bakterii, obniżania ciśnienia i poziomu cukru we krwi, usprawniania trawienia i usuwania nadmiaru wody z organizmu. Jest nieodłącznym elementem kuchni azjatyckiej, ale i polskiej.
Lista przynależnych kategorii publikacji
Dymka to mała cebulka, w której drzemie wielka moc - zabijania bakterii, obniżania ciśnienia i poziomu cukru we krwi, usprawniania trawienia i usuwania nadmiaru wody z organizmu. Jest nieodłącznym elementem kuchni azjatyckiej, ale i polskiej. Spróbuj naszego przepisu!
Frittata z dymką i kozim serem
🌟 posiekana dymka,
🌟 2 jajka,
🌟 30 g pokruszonego sera koziego twardego,
🌟 sól himalajska,
🌟 świeży tymianek.
Dymkę posiekać, jajka rozmieszać widelcem, wrzucić resztę składników i smażyć z obu stron na rozgrzanej patelni. Smacznego śniadanka!
Sprawdź produkty w gazetce: http://bit.ly/aktualna_oferta_gazetkowa
Kontakt dla mediów
Masz pytania? Skontaktuj się z nami