#CarrefourPolska #Lunchbox #lunch #zdrowe #fit #fitjedzenie #zdrowie #zdrowejedzenie #vegan #weganizm #cookiemonster #cookies #cookie #ciasteczka #ciasteczkowypotwór #krówki #krówka #słodycze #sweet #sweets #vegansweet #mniam #instagood...
Lista przynależnych kategorii publikacji
#CarrefourPolska #Lunchbox #lunch #zdrowe #fit #fitjedzenie #zdrowie #zdrowejedzenie #vegan #weganizm #cookiemonster #cookies #cookie #ciasteczka #ciasteczkowypotwór #krówki #krówka #słodycze #sweet #sweets #vegansweet #mniam #instagood #food #fitfood #foodie #foodstagram #instafood
Nasze ulubione słodycze wegańskie to… krówki! Sprawdź przepis i przygotuj sobie pyszne, ciągnące się słodkości z pasty tahini i daktyli na lunch do pracy.
Składniki: - 200 ml pasty tahini,
- szklanka miękkich daktyli,
- 4 łyżki oleju kokosowego,
- szczypta soli,
- garść jagód goji,
- 3 łyżki amarantusa.
Do malaksera wlewamy pastę tahini. Dodajemy daktyle, olej kokosowy oraz szczyptę soli. Całość blendujemy na gładką pastę. Dodajemy 2 łyżki amarantusa i mieszamy. Masę przelewamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Wierzch posypujemy jagodami goji oraz łyżką amarantusa. Wkładamy na 30 min do lodówki. Następnie kroimy na mniejsze kosteczki.
Kontakt dla mediów
Masz pytania? Skontaktuj się z nami